Waarom Bandell consultancY

Praktisch en toekomstgericht

Onze benadering is praktisch, op de toekomst gericht en positief. Sterke punten van uw organisatie   worden optimaal benut en zwakke punten vertaald in uitdagingen. Toch is er geenszins sprake van een instrumentele benadering. Iedere organisatie wordt beschouwd als uniek en verdient de maximale creatieve inzet van de ingehuurde interim manager.

Als onafhankelijke partner

Bandell consultancY hecht grote waarde aan haar rol als onafhankelijke partner om veranderingen in organisaties te kunnen doorvoeren. De inzet van een externe deskundige biedt namelijk onvermoede mogelijkheden om uw organisatie in een nieuw perspectief te bezien.
Ingesleten organisatiestructuren en gedragspatronen kunnen hierdoor aan het licht komen en vervolgens als minder vanzelfsprekend worden ervaren. Wanneer bestaande denkbeelden worden losgelaten komt er energie vrij om stagnaties op te heffen, historisch gegroeide situaties los te weken en inefficiënte structuren te vervangen door nieuwe.

Opdrachtgevers vinden bij Bandell consultancY een interim manager die met inzet van de gehele persoon doelgericht en vernieuwend zal optreden. Niet iemand die alleen maar zegt hoe het moet, maar een betrokken adviseur, die met open blik samen met de opdrachtgever op weg gaat. Daarbij geholpen door een flinke dosis gezond verstand en een uitgebreide vakkennis.

 

Bandell consultancY Interim Management Adviesbureau, gespecialiseerd in financieel interim management, projectmanagement, consultancy en detachering voor bedrijven en organisaties in zowel de profit als de non-profit sector. www.bandell.nl inkomstenbelasting, belasting, teruggaaf, middeling, inkomens, teruggaaf inkomstenbelasting, middeling inkomens, ib, wisselende inkomens, Bandell, Interimmanagement, Interim Management, Interim, Management, Consultancy, Consultant, Detachering, Personeel, Personeelsadvies, Projecten, Financieel, Financieel personeel, Tijdelijk personeel, Adviesbureau, Uitzendbureau