Onze werkwijze

Resultaat door maatwerk

Bandell consultancY richt zich op resultaten. Die gaan soms verder dan de oorspronkelijke vraagstelling. Zijn meer naar de geest dan naar de letter, en dragen bij aan wat uiteindelijk volgens ú moet worden bereikt. Resultaten waarin u zich als opdrachtgever kunt vinden en waarmee u kunt werken. Daarom staan samenspraak en samenwerking voorop. Daarom ook houdt ú steeds het overzicht en de controle.

Zulke resultaten kunnen alleen met maatwerk worden verkregen. Maatwerk dat niet alleen is gebaseerd op een brede algemene deskundigheid en ervaring, maar ook op een goed begrip van de specifieke situatie. Om die te doorgronden is vaak een analyse nodig. Niet als doel op zich, maar teneinde de juiste verbeteringsvoorstellen te kunnen ontwikkelen. Een analyse waarbij gezond verstand, ervaring en intuïtie een belangrijke rol spelen en die precies zo diep gaat als nodig is om tot resultaten te komen.

Interim management is in deze tijd van grote veranderingen binnen ondernemingen en organisaties uitgegroeid tot een belangrijke activiteit. Een waardevol instrument dat door bedrijven vaak wordt ingezet om veranderingen of onverwachte situaties in goede banen te leiden. Maar ook wordt van onze diensten gebruik gemaakt voor het tijdelijk uitoefenen van management functies. Aan de werkwijze van Bandell consultancY ligt de filosofie ten grondslag dat de toegevoegde waarde van interim management pas echt zichtbaar wordt als er een duidelijke synergie bestaat tussen u en onze organisatie.

Bandell consultancY Interim Management Adviesbureau, gespecialiseerd in financieel interim management, projectmanagement, consultancy en detachering voor bedrijven en organisaties in zowel de profit als de non-profit sector. www.bandell.nl inkomstenbelasting, belasting, teruggaaf, middeling, inkomens, teruggaaf inkomstenbelasting, middeling inkomens, ib, wisselende inkomens, Bandell, Interimmanagement, Interim Management, Interim, Management, Consultancy, Consultant, Detachering, Personeel, Personeelsadvies, Projecten, Financieel, Financieel personeel, Tijdelijk personeel, Adviesbureau, Uitzendbureau