Functies

Bandell consultancY heeft opdrachten vervuld voor bedrijven uit de top-500 van Nederland, het MKB en de overheid.  Of het nu gaat om speciale projecten of om capaciteitsproblemen in de bestaande organisatie, wij garanderen maatwerk.

U krijgt een analyse van de situatie binnen uw bedrijf, er wordt een plan van aanpak opgesteld met betrekking tot de problemen en vervolgens wordt dat plan geïmplementeerd. Kortom, meer dan alleen een standaardoplossing.

Bandell consultancY is inzetbaar voor de volgende interim functies:

     -      Financial Director

     -      Financial Manager

     -      Financial Controller

     -      Projectleider

     -      Business Controller

     -      BTW/VPB Tax Advisor

     -      Credit Controller

     -      Hoofd Administratie

Bandell consultancY Interim Management Adviesbureau, gespecialiseerd in financieel interim management, projectmanagement, consultancy en detachering voor bedrijven en organisaties in zowel de profit als de non-profit sector. www.bandell.nl inkomstenbelasting, belasting, teruggaaf, middeling, inkomens, teruggaaf inkomstenbelasting, middeling inkomens, ib, wisselende inkomens, Bandell, Interimmanagement, Interim Management, Interim, Management, Consultancy, Consultant, Detachering, Personeel, Personeelsadvies, Projecten, Financieel, Financieel personeel, Tijdelijk personeel, Adviesbureau, Uitzendbureau